Bij een laptop ziet u een dropdownmenu verschijnen in het blok hierboven, waarmee u de andere pagina’s kunt bezoeken. Gebruik onderstaande links als u mijn site via uw mobiel bezoekt.

Afscheidsfotografie
Kinderafscheid
Project Zenna

Reacties van anderen

 

 

Als fotografe ben ik op dit moment op veel gebieden inzetbaar. Als ik mijn Opleiding tot Bekwaam Afscheidsfotografe heb afgerond, zal dat een groot bestanddeel uitmaken van mijn werk. En nu is deze website al helemaal gericht op de afscheidsfotografie.

Maar ik doe veel meer, zoals velen al weten. Ik fotografeer ook bruiloften, newbornshoots, cakesmashes, familieshoots en wat al niet meer. Voorbeelden hiervan vindt u terug op mijn facebookpagina Marionfotografie.

Daarnaast zet ik mij als vrijwilliger in voor Project Zenna en Stichting Still. Heel mooi werk wat ik graag doe. Project Zenna ligt in deze Corona tijd helaas stil, we gaan nu uiteraard niet op bezoek bij senioren van 70+. Dat pakken we na de beperkingen wel weer op. Stichting Still gaat nog gewoon door, zij het in beperkter aantal fotografen die nu nog fotograferen en thuisreportages mogen niet meer. We fotograferen enkel nog in het ziekenhuis, mits wij daar nog worden toegelaten. Andere oplossingen voor de ouders zijn dan een kleine uitleg via de mail hoe zij zelf foto’s kunnen maken. Het bewerken zullen wij, als fotografen, dan voor onze rekening nemen.