Als fotografe ben ik op dit moment op veel gebieden inzetbaar. Nu ik mijn Opleiding tot Bekwaam Afscheidsfotografe heb afgerond, gaat dat een groot bestanddeel uitmaken van mijn werk. En is mijn website al helemaal gericht op de afscheidsfotografie.

Maar ik doe veel meer, zoals velen al weten. Ik fotografeer ook bruiloften, newbornshoots, cakesmashes, familieshoots en wat al niet meer. Voorbeelden hiervan vindt u terug op mijn facebookpagina Marionfotografie.

Daarnaast zet ik mij als vrijwilliger in voor Project Zenna en Stichting Still. Heel mooi werk wat ik graag doe. Project Zenna ligt in deze Corona tijd helaas stil, we gaan nu uiteraard niet op bezoek bij senioren van 70+. Dat pakken we na de beperkingen wel weer op. Stichting Still is na enkele maanden stil te hebben gelegen, gelukkig weer gestart. Vanaf begin maart 2021 mogen we weer in de ziekenhuizen en bij de mensen thuis onze reportages maken. Uiteraard alleen zonder klachten en alles volgens de protocollen van de ziekenhuizen.