In de media

Vertellen over afscheidsfotografie …

Wanneer ik de kans krijg om te vertellen over afscheidsfotografie en wat dat nou eigenlijk is, dan pak ik die met beide handen aan. Des te meer mensen hiervan weten, des te beter het is.

Zo ook in het radioprogramma De Week Doormidden van Marit Stoel van VoorstVeluwezoom.nl in de studio in Eerbeek. Marit plaatste een tijdje geleden op facebook de vraag, of er mensen in haar radioprogramma op de woensdagavond over een zelfgekozen onderwerp willen komen vertellen. Dat kan over henzelf gaan of zoals in mijn geval, over mijn vak als Afscheidsfotografe.

We hadden een uur de tijd om met elkaar te praten, ik mocht ook een top 3 samenstellen met nummers die ik graag wilde horen. Het werden er 5 … omdat ik niet kon kiezen. Deze heeft ze alle 5 gedraaid, de rest van haar platenlijst is niet helemaal aan bod gekomen. We hadden veel te bespreken en ik heb veel mogen vertellen over dit prachtige vak. Bij deze dan ook een groot dank je wel aan Marit Stoel!

Ik heb de opleiding tot Bekwaam Afscheidsfotografe gevolgd bij Boukje Canaan. Zij schreef mij het volgende nadat ze het had beluisterd:
“Marion je hebt zeker veel mogen vertellen! Super gedaan en heel interessant. Zo draag je zeker een steentje bij aan de bekendmaking van ons vak en het normaal maken.”

Meer weten over de opleiding? Kijk dan hier:

Opleiding Afscheidsfotograaf

 

Ik zal er verder niet over uit wijden, maar vraag jullie de link te volgen die onder aan deze pagina staat. Ik denk dat het voor zich spreekt, doorspoelen is geen probleem. De opname start met het journaal van die woensdag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is wellicht ook interessant...

Geef een reactie