Een geboortekaartje is meestal de aankondiging van nieuw leven, maar heel af en toe is dat helaas stil begonnen! Ook dan willen ouders dit graag delen met hun familie.

En heel soms vraagt men mij of zij de foto’s die ik maakte namens Stichting Still, daarvoor mogen gebruiken. Uiteraard mag dat, het zijn immers hun foto’s. Afgelopen maand ontving ik twee van dergelijke kaartjes.

De papa en mama van Tess waren zo enorm blij en trots op de foto’s die ik voor hen kon maken in het ziekenhuis. Op mijn vraag of ik het kaartje mocht delen op mijn website, kreeg ik een mooie reactie. “We zijn enorm trots op haar kaartje en ik deel m het liefst met de hele wereld!” Bij deze mag ik dat hier dus doen.

 

 

Ik ben erg blij met dit kaartje en trots dat zij mijn foto hiervoor hebben gebruikt. Haar handjes op hun wijsvingers. Een foto die ik vaker maak voor de ouders en die voor hen van onschatbare waarde zijn.

 

Zo ook voor de ouders van Yara, zij werd onlangs stil geboren en ik kwam bij hen in het ziekenhuis om een reportage van en met hun mooie meisje te maken. Papa had van te voren al op de site van Stichting Still gekeken en vond enkele foto’s zo ontzettend mooi, dat hij vroeg of ik die ook met hen kon maken. We gingen samen aan de slag en het is gelukt. Precies zoals hij voor ogen had. Twee van deze foto’s wilden ze graag gebruiken voor hun kaartje van Yara. Hiervan kreeg ik een exemplaar toegestuurd. Zo mooi en ik werd geraakt door het kleine kaartje dat ze hier hadden toegevoegd! Kijk zelf maar eens wat daar op staat.

 

 

De tekst: Onze lieve Yara is nu in “Het land van je ogen dicht”, vind ik enorm mooi gevonden! Het kaartje dat zij hadden toegevoegd raakte me diep zoals ik al schreef. Een donatie is natuurlijk geweldig voor onze Stichting, zo kunnen wij dit mooie werk nog lang blijven doen.

 

Doneren of sponsoren?

Bent u net als ik van mening dat iedere ouder recht heeft op een mooie reportage van hun stil geboren kindje, zonder zich zorgen te hoeven maken over de kosten in deze situatie? Dan kunt u Stichting Still Fotografie versterken met een donatie of een sponsorbedrag.
Geheel naar eigen wens en vermogen zonder de verplichtingen van een blijven donateurschap.

Stichting Still Fotografie
NL27 INGB 0006 90 58 37

Namens mijn medefotografen dank ik u bij deze alvast voor uw steun!